Over Ons

Bij By Posy zijn we een toegewijd team, bestaande uit een dynamisch moeder-en-dochterduo, dat gepassioneerd is over het brengen van tijdloze schoonheid en natuurlijke elegantie in de wereld van interieurdecoratie. Wij geloven dat iedere ruimte, of het nu een huis, kantoor of evenementlocatie is, een vleugje magie verdient, en daarom hebben we ons toegewijd aan het creëren van adembenemende zijden bloemboeketten en planten die een blijvende indruk achterlaten.

Onze reis begon met een simpele liefde voor de pracht van bloemen en planten, en de wens om die pracht te delen zonder zorgen over onderhoud. We zetten ons in voor de hoogste kwaliteit en realistische details, zodat onze creaties niet te onderscheiden zijn van echte bloemen.

Bij By Posy is ons doel om de wereld van interieurdecoratie te verrijken en om onze klanten te helpen bij het creëren van adembenemende ruimtes. Of je nu op zoek bent naar een blijvend boeket voor je huis, een prachtige kantoordecoratie, of een uniek geschenk, we hebben de perfecte zijden bloemen voor elke gelegenheid.

We heten je van harte welkom in onze wereld van zijden bloemen en planten. Ontdek de tijdloze schoonheid en onderhoudsvrije elegantie die By Posy te bieden heeft, en laat je inspireren door onze creaties. Samen, als een hecht moeder-en-dochter team, creëren we ruimtes vol leven en charme, zonder de zorgen van onderhoud.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!