Over ons

Wij helpen jouw verhaal te vertellen met zijden bloemen
Bij By Posy zijn we dol op zijden bloemen en geloven we in hun kracht om een boodschap over te brengen. Denk maar aan het Victoriaanse tijdperk, waar mensen door middel van een Posy (een klein boeket) met bloemen spraken! Met onze zijden boeketten kun jij ook jouw verhaal vertellen. Of je nu je huis wilt opfleuren, je kantoor wilt opvrolijken of een uniek cadeau zoekt, wij hebben de perfecte zijden bloemen voor elke gelegenheid.

Prachtige zijden bloemen en vazen om een statement te maken
Onze zijden boeketten zijn niet zomaar decoratie, het zijn statement pieces! Ze trekken de aandacht en maken van elke plek een eye-catcher. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook een prachtige collectie (mondgeblazen) vazen om je zijden bloemen nog meer te laten stralen.


Moeder-en-dochterduo dat bruist van passie voor interieurdecoratie
Bij By Posy werken we als een team, een moeder-en-dochterduo dat bruist van passie voor interieurdecoratie. We willen niets liever dan tijdloze schoonheid brengen in jouw leven. Onze zijden bloemen en planten zijn van topkwaliteit en zo realistisch dat je bijna zou denken dat ze echt zijn!
Dus waar wacht je nog op?

Stap binnen in onze betoverende wereld van zijden bloemen en planten en laat je verrassen door de schoonheid en het gemak dat By Posy te bieden heeft.

Neem contact op!
Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw wereld kunnen nog mooier kunnen maken!