Zijden bloemen abonnement

By Posy staat paraat om jouw zakelijke omgeving te verfraaien met prachtige zijden blikvangers, en dat allemaal op locatie. Of je nu een bedrijf runt dat een vleugje elegantie nodig heeft of als je gewoon die ene vaas in je kantoor hebt die schreeuwt om een zijden boeket, By Posy staat klaar om zowel zakelijke als particuliere klanten van dienst te zijn, waar en wanneer jij dat wenst!

Ben je op zoek naar een schitterend zijden boeket op locatie, zoals bij de receptie van je kantoor, in de wachtkamer van je salon of in een andere ruimte? En wil je dat het boeket regelmatig wordt vernieuwd, passend bij de kleuren van het seizoen of bij speciale thema's zoals Kerst of Pasen? Geen zorgen, wij regelen het voor je!

By Posy biedt op maat gemaakte jaarabonnementen aan, waarmee je de mogelijkheid hebt om een of meerdere zijden boeketten te huren. Dit betekent dat je je nergens druk over hoeft te maken; wij nemen al het werk uit handen! Wij zorgen ervoor dat elke gewenste ruimte ieder kwartaal of half jaar weer een frisse uitstraling heeft, zowel voor jou als voor je gewaardeerde klanten.