Juwelier De Tijd & Designatelier 

By Posy heeft met passie en toewijding een betoverend zijden bloemstuk gemaakt voor Juwelier De Tijd & Designatelier. Dit meesterwerk van natuurlijke schoonheid verwelkomt je in de winkel met tijdloze elegantie en een warme ambiance. 

Terwijl je dit prachtige kunstwerk bewondert, nodigen we je uit om de selectie van exclusieve juwelen en horloges te verkennen.

Royal Kaak 

By Posy en Kaak begonnen onze samenwerking met een hartelijk ontvangst voor bezoekers door een prachtig boeket te plaatsen bij de receptiebalie. Maar de magie stopt daar niet! Nu verwelkomen we je graag in het bedrijfsrestaurant, waar onze sfeervolle creaties een betoverende ambiance creĆ«ren voor medewerkers en gasten. 

Tijdens je bezoek aan Royal Kaak, nodigen we je uit om onze creaties te bewonderen en te genieten van de samensmelting van innovatie en verfijning. By Posy is er trots op bij te dragen aan de sfeer van deze toonaangevende industriƫle bakkerijexpert.

De Graafschap

By Posy heeft de twee business lounges van De Graafschap verfraaid met onze prachtige zijden bloemstukken. Terwijl voetbal de kernactiviteit is, vervult De Graafschap een bredere maatschappelijke en economische rol in de regio, waarbij ze verbindingen leggen en een divers aanbod bieden met voetbal als centraal thema.

Ervaar de ambiance van De Graafschap en bewonder onze creaties tijdens je bezoek. By Posy draagt met trots bij aan de uitstraling van deze club.

Cocon Cosmetics 

De zijden bloemen van By Posy fleuren nu de boel op bij Cocon Cosmetics! We hebben een prachtig zijden boeket op de ontvangstbalie gezet en een ander zijden pareltje in de wachtruimte.

Dus, waar wacht je nog op? Kom langs en bewonder onze bloemen bij Cocon Cosmetics! Ze geven niet alleen een chille vibe, maar maken het wachten op je behandeling ook een stuk leuker.

Jaspers Vloeren

By Posy heeft bij Jaspers Vloeren gezorgd voor een warm welkom met een prachtig boeket op de ontvangsttafel. Maar daar stopt het niet! Als je de showroom binnenloopt, word je omarmd door de betoverende sfeer van een prachtig zijden boeket op de balie, perfect voor klanten en bezoekers.

Kom langs bij Jaspers Vloeren! By Posy is er trots op een bijdrage te leveren aan de professionele uitstraling van deze toonaangevende vloerenspecialist.

Gringo's / Lola Italian Bar & Kitchen 

Bij Gringo's en Lola, twee fantastische restaurants in Doetinchem, hebben we bij de entree gezorgd voor prachtige blikvangers. De eye-catchers bij Gringo's en Lola zijn een lust voor het oog en heten je van harte welkom.

Kom langs bij Gringo's en Lola en laat je betoveren door de sfeer terwijl je geniet van heerlijk eten en drinken. 

Beachclub en Kabelwaterskibaan Stroombroek

De zijden bloemen van By Posy sieren nu de omgeving van Kabelwaterskibaan Stroombroek. Een prachtig stuk staat op de balie, terwijl twee andere stukken aan de ramen bij het water te bewonderen zijn.

We nodigen je van harte uit om persoonlijk langs te komen en onze zijden bloemen te bewonderen. Het is een ervaring die de sfeer van Kabelwaterskibaan Stroombroek verrijkt en een moment van rust en bewondering biedt in het midden van alle actie.