Juwelier De Tijd & Designatelier 

By Posy heeft met passie en toewijding een betoverend zijden bloemstuk gemaakt voor Juwelier De Tijd & Designatelier. Dit meesterwerk van natuurlijke schoonheid verwelkomt je in de winkel met tijdloze elegantie en een warme ambiance. 

Terwijl je dit prachtige kunstwerk bewondert, nodigen we je uit om de selectie van exclusieve juwelen en horloges te verkennen.

Royal Kaak 

By Posy en Kaak begonnen onze samenwerking met een hartelijk ontvangst voor bezoekers door een prachtig boeket te plaatsen bij de receptiebalie. Maar de magie stopt daar niet! Nu verwelkomen we je graag in het bedrijfsrestaurant, waar onze sfeervolle creaties een betoverende ambiance creĆ«ren voor medewerkers en gasten. 

Tijdens je bezoek aan Royal Kaak, nodigen we je uit om onze creaties te bewonderen en te genieten van de samensmelting van innovatie en verfijning. By Posy is er trots op bij te dragen aan de sfeer van deze toonaangevende industriƫle bakkerijexpert.

De Graafschap

By Posy heeft de twee business lounges van De Graafschap verfraaid met onze prachtige zijden bloemstukken. Terwijl voetbal de kernactiviteit is, vervult De Graafschap een bredere maatschappelijke en economische rol in de regio, waarbij ze verbindingen leggen en een divers aanbod bieden met voetbal als centraal thema.

Ervaar de ambiance van De Graafschap en bewonder onze creaties tijdens je bezoek. By Posy draagt met trots bij aan de uitstraling van deze club.